En Pahalı Lüks Evler, Arabalar, Motosikletler, Saatler

 
 
 
 
 


Fish House Residance – Singapur

0
Eklenme Tarihi: 08/06/2012 GAYRİMENKUL
223

Fish House gibi olağanüstü bir malikaneye sahip olmak şöyle dursun, sadece Singapur’da yaşama imkanı bulmak bile müthiş bir zevktir.

Guz Mimarlık tarafında tasarlanan ve suni ve doğal manzaraların birleştiği bir noktaya konumlandırılan bu muhteşem ev, insanı farklı bir dünyaya götürüyor. Bölgenin yaban hayatı vedoğal ortamıyla müthiş bir uyum içindeki Fish House, zamanla modern bir bungalov hissiyatı veriyor.

Tavanlara kadar yükselen büyük pencereleri, akıl almaz derecede güzel deniz ve ada manzaralarını ayağınıza kadar getirirken odalardaki özel eğim doğal havalandırma sağlıyor.

Giriş katındaki oturma odasında bulunan U şeklindeki arkilik pencere gün ışığının etkili bir biçimde kullanılmasını sağlarken odaya muhteşem bir havuz manzarası katıyor.

Deniz dalgalarını sembolize eden kavisli çatı, yakındaki denizin muhteşem görüşünü vurguluyor. Çatının büyük kısmı evde kullanılacak enerjiyi üreten ince bükülebilir fotovoltaik panellerle kaplı. Geri kalan alanlar ise farklı bir dinlenme güneşlenme alanı yaratmak amacıyla kaplanmış.

Fish Hosue, lüks tatil meraklılarını heyecanlandıracak güzellikte, heyecan verici bir proje, ama yazık ki fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

It’s a pleasure and a chance to live in Singapore by itself, let alone being the owner of an extraordinary mansion, like the Fish House.

It was penned down by Guz Architects and focuses on the strong connection between manmade marvels and the natural landscapes their placed in.

Some consider it a modern tropical bungalow, extremely well blended into the local wildlife and weather conditions. The disposition of its every room and feature facilitates natural ventilation, while huge windows, as high as the ceilings, provide unimaginably beautiful landscapes over the sea and islands.

The architects particularly described the efficiency and nature-friendliness of the place very nicely: “The idea of connection is reinforced by having the basement level media-room with a u-shaped acrylic window which allows diffuse natural light in and also views out into the pool. The curved roofs, which symbolize the sea waves, also emphasize the idea of the nearby sea.

These are almost totally covered with thin bendable photovoltaic panels supplying enough energy to the house, while the remaining area is used as a green roof giving residents some outdoor leisure spaces.

 They’ve approached the idea of the project in a quite interesting manner, but haven’t sadly released any further info about its actual value or occupancy.